tiistai 5. lokakuuta 2010

Alku

Tästä se alkaa. Aloitan tämän blogin, koska haluan tutustua paremmin omaan seksuaalisuuteeni. Olen nuori nainen, joitakin vuosia päälle kaksikymmentä ja elän avoliitossa. Olen ollut yhdessä avomieheni kanssa hieman alle kaksi vuotta ja tätä ennen takanani on kaksi seurustelusuhdetta, toinen miehen ja toinen naisen kanssa. En kuitenkaan osaa sanoa olenko bi vaiko bi-utelias. Huomasin suhteessa tytön kanssa, että minulle ei sovi suhde, jossa sukupuoliroolit ovat epäselvät (niin tunsin silloisessa suhteessa). Miehen kanssa parisuhde on ikäänkuin helpompaa, mutta silti tarpeeksi vaikeaa...

On useita syitä, miksi halusin aloittaa tämän blogin. Ensinnäkin haluan tutustua omaan seksuaalisuuteeni ja oppia hyväksymään paremmin oman vartaloni sekä omat tarpeeni. Lisäksi viime aikoina parisuhteessa minua ovat alkaneet mietityttää (ja osittain ahdistamaan) sellaiset teemat kuin porno, miehen seksuaalisuus, haluttomuus ym. Halusin areenan, jossa voin pohtia kaikkea seksuaalisuuteen(i) liittyvää ja ehkä samalla kuulla myös muiden kommentteja ja mielipiteitä. Nuorena naisena sitä voi vielä olla niin epävarma ja hukassa monella tapaa.

Joten jätän tämän tekstin lyhyeksi introksi ja sukellan vasta seuraavilla kerroilla teemojen mukaan syvemmälle. Tästä on hyvä aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti