tiistai 12. lokakuuta 2010

Fantasiat

Fantasiat ovat tärkeä osa seksuaalisuutta ja intiimeintä ihmisessä. En ole koskaan jakanut fantasioitani muiden kuin seksikumppaneideni kanssa ja heidänkin kanssaan ainoastaan joitakin.
Väestöliiton sivujen mukaan fantasiat ovat sisintä ja henkilökohtaisinta omaisuutta, positiivinen ja ehtymätön voimavara sekä seksuaalisten kokemusten rikastuttajia.

Luin joskus, että naisilla on tapana fantasioida enemmän siitä, että he ovat seksikkäitä/kauniita ja seksuaalisten tekojen kohteena, kun miehet puolestaan fantasioivat useammin olevansa tekijöitä. Voin puolestani allekirjoittaa väittämän, että useimmiten fantasioin haluttavana olemisesta. Tyydyttävin osuus fantasioistani ovat tilanteet, joissa joku tai jotkut haluavat minua.

Millaisia fantasioita minulla sitten on? Viime aikoina olen fantasioinut paljon seksistä kahden miehen kanssa. Olisi erittäin kiihottavaa tuntea olevansa kahden miehen halun kohteena, mutta silti ajatus on paras ja tyydyttävin juuri fantasiatasolla. Toisinaan fantasioin harrastavani seksiä naisen kanssa niin, että useampi mies katselee. Fantasiassani kumpikaan meistä naisista ei haluaisi miestä mukaan, vaan olisimme täysin uppoutuneita toisiimme ja mies tai miehet saisivat tyytyä sivustakatsojan rooliin. Usein olen fantasioissani myös niin seksikäs ja haluttava, että kukaan ei voi vastustaa minua.

Parisuhteessani toteutamme fantasioita melko maltillisesti eli kolmansia pyöriä ei makuuhuoneeseemme tule (ainakaan vielä, katsotaan sitten kahdenkymmenen vuoden kuluttua uudestaan). Toteutamme fantasioita useimmiten roolileikkien avulla, kertomalla fantasiaa ääneen seksin aikana tai esimerkiksi kahden miehen fantasiani saan helposti lähemmäs totuutta ottamalla dildon mukaan sänkyyn. Olen pohtinut miksi en ole fantasioista mustasukkainen, mutta pornosta olen. Mikä on se ratkaiseva ero mielikuvituksen ja ruudulla olevan ihmisen välillä? Varsinkin kun fantasiat voivat kohdistua tuttuun ihmiseen. Onneksi mieheni ei ole kokenut tarvetta kertoa minulle, jos hänellä onkin fantasioita jostain tutusta. Sitä paitsi onhan minullakin ollut omani esimerkiksi mieheni muutamasta kaverista, mutta silti tiedän, etten koskaan toteuttaisi niitä käytännössä vaikka tilaisuus tulisi. Kukaan ei voi korvata sitä, mitä minulla on tällä hetkellä mieheni kanssa - siis muuten kuin fantasiatasolla;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti